Шукаєте незвичайний десерт? Груші на парі - це смачнтй ктьайський десерт, який можна легко приготувати.
Інгредієнти
- Груші 6
- Червоне вино 1 склянка
- Біле вино 1 склянка
- Лимонна цедра 1
- Цукрова пудра 25 г
Кроки
1. Очистіть груші та залиште декілька для прикрашання.
2. Покладіть груші на парову сітку (insert). Посипте цукровою глазур'ю та лимонною цедрою, потім додайте дві склянки вина.
3. Закрийте та готуйте у мікрохвильовій печі всього 6-10 хвилин. Примітка: час готування пари буде різним, залежно відзрілості груші.
4. Покладіть груші на тарілку та полийте винним соусом.
5. Посипте цукровою пудрою на смак і прикрасьте.