Типова друга страва англосаксонського походження,ростбіф, як його називають, - це смажена яловичина, приготована винятково в духовці або на полум'ї. Подається як у теплій, так і в холодній формі, смакуватиме краще, якщо нарізати її тонкими скибочками.
Інгредієнти
- Засмажена яловичина 1 кг
- Чорний перець щіпка
- Сіль щіпка
Кроки
1. Посипати обсмажену яловичину перцем і помістити її в мішечку до мікрохвильовї печі. Накрити та готувати протягом 10 хвилин за потужності 750 Вт.
2. Переверніть яловичину і продовжуйте готувати протягом 15-20 хвилин за потужності 350 Вт.
3. Після приготування додайте до м'яса солі, накрийте алюмінієвою фольгою.