Такий простий інгредієнт, як баклажани, стає чимось унікальним завдяки правильному поєднанню трав і спецій, які створюють карусель відчуттів, коли ви куштуєте цей простий, але інтригуючий рецепт
Інгредієнти
- Баклажан 600 г
- Порошок кмину 1/2 чайної ложки
- Порошку куркуми 1/2 чайної ложки
- Кріп 1 пучок
- Коріандр 1 пучок
- Петрушка 1 пучок
- Соняшникова олія 4 столові ложки
- Підсмажений кунжут 1 столова ложка
- Сіль
Кроки
1. Розріжте баклажани на четвертинки вздовж і покладіть їх на тарілку для мікрохвильової печі
2. Змішайте спеції в мисці
3. Змастіть баклажани олією і посипте спеціями
1.
2.
3.
4. Встановіть приготування з функцією конвекції на 200°C і час 25 хвилин.
5. Поставте баклажани та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
6. Тим часом подрібніть коріандр, кріп і петрушку
4.
5.
6.
7. Коли баклажани будуть готові, вийміть їх з духовки і дайте охолонути
8. Ложкою знімаємо м'якоть з шкірки
9. Розімніть виделкою до отримання зернистої кашки
7.
8.
9.
10. Додайте подрібнену зелень і перекладіть в миску
11. Посипте підсмаженим кунжутом і подавайте зі скибочками хліба
10.
11.