Що трапляється, коли свіжі овочі зустрічаються з інгредієнтом з тисячолітньої традицією? Це просто, вони утворюють прекрасну страву: запашна, живильна, середземноморська, смакує як гарячою, так і холодною, залежно від сезону та ваших уподобань.
Інгредієнти
- Кабачки 4
- Зелена цибуля 1
- Томати черрі 8
- Огірок 1
- Зв'язка кропу 1
- Редька 4
- Суміш спецій, за смаком -
- Попередньо приготований кускус 300 г
- Овочевий окріп 500 мл
- Лимон 1
- Свіжа м'ята -
- Оливкова олія 4 чайних ложки
- Сіль щіпка
Кроки
1. Доведіть овочевий окріп до кипіння,використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин.Принесіть овочевий запас до кипіння, використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин. Помістіть попередньо приготовлений кускус у велику миску, а потім ретельно злийте окріп з кускусу. Продовжуйте це робити, поки рідина не буде повністю поглинена.
2. Обережно збийте суміш вилкою, щоб розбити будь-які скупчення, які сформувалися.
3. Вимийте і наріжте овочі кубиками. Змішайте їх з кускусом.
4. Приправте суміш оливковою олією, нарізаною м'ятою, лимонним соком, спеціями за смаком та солі. Подайте.