Локшина соба - це справжній тріумф відчуттів, починаючи з моменту її приготування. Їх виготовляють із тіста на основі гречки, яке часто обробляють вручну довгими качалками, щоб отримати характерну локшину, яку можна поєднувати з безліччю рецептів, майже завжди на основі овочів. Приготування цього рецепту супроводжується автентичним шумовим фоном: очищення, нарізання, подрібнення, підсмажування та відварювання стають звуковим супроводом дуже смачного рецепту на основі овочів і перетворюють його на неймовірний досвід.
Інгредієнти
- Локшина Соба 300 г
- Морква 100 г
- Дайкон 100 г
- Зелена цибуля 70 г
- Імбир 30 г
- Коріандер 1 пучок
- Соєвий соус 50 мл
- Рисовий оцет 20 мл
- Соняшникова олія 4 столові ложки
Кроки
1. Очистіть моркву і дайкон
2. Наріжте їх тонкою соломкою разом з ріпчастою цибулею
3. Подряпайте поверхню імбиру
1.
2.
3.
4. Натріть імбир
5. Поставте каструлю на індукційну плиту та встановіть її на рівень потужності 8
6. Додайте овочі і обсмажте кілька хвилин
4.
5.
6.
7. Змочіть овочі соєвим і рисовим оцтом, потім дайте йому випаруватися
8. Тим часом поставте каструлю з водою та виберіть функцію автоматичного кип’ятіння
9. Опустіть локшину у воду і доведіть до варіння
7.
8.
9.
10. Злийте воду та викладіть локшину в каструлю з овочами
11. Добре перемішайте на вогні
12. Встановіть автоматичну функцію збереження тепла та дайте локшині відпочити
10.
11.
12.
13. Дістаньте лайм з холодильника і наріжте його дольками
14. Крупно наріжте коріандр
15. Подавайте локшину, посипавши коріандром і шматочками лайма
13.
14.
15.