Локшина соба - це справжній тріумф відчуттів, починаючи з моменту її приготування. Їх виготовляють із тіста на основі гречки, яке часто обробляють вручну довгими качалками, щоб отримати характерну локшину, яку можна поєднувати з безліччю рецептів, майже завжди на основі овочів. Приготування цього рецепту супроводжується автентичним шумовим фоном: очищення, нарізання, подрібнення, підсмажування та відварювання стають звуковим супроводом дуже смачного рецепту на основі овочів і перетворюють його на неймовірний досвід.
Вегетаріанське
Пескетарійський
Всеїдний
Інгредієнти
Локшина Соба
300 г
Морква
100 г
Дайкон
100 г
Зелена цибуля
70 г
Імбир
30 г
Коріандер
1 пучок
Соєвий соус
50 мл
Рисовий оцет
20 мл
Соняшникова олія
4 столові ложки
Кроки
1.
Очистіть моркву і дайкон
2.
Наріжте їх тонкою соломкою разом з ріпчастою цибулею
3.
Подряпайте поверхню імбиру
1.
2.
3.
4.
Натріть імбир
5.
Поставте каструлю на індукційну плиту та встановіть її на рівень потужності 8
6.
Додайте овочі і обсмажте кілька хвилин
4.
5.
6.
7.
Змочіть овочі соєвим і рисовим оцтом, потім дайте йому випаруватися
8.
Тим часом поставте каструлю з водою та виберіть функцію автоматичного кип’ятіння
9.
Опустіть локшину у воду і доведіть до варіння
7.
8.
9.
10.
Злийте воду та викладіть локшину в каструлю з овочами
11.
Добре перемішайте на вогні
12.
Встановіть автоматичну функцію збереження тепла та дайте локшині відпочити
10.
11.
12.
13.
Дістаньте лайм з холодильника і наріжте його дольками
14.
Крупно наріжте коріандр
15.
Подавайте локшину, посипавши коріандром і шматочками лайма