Що може бути краще за густий крем -суп, щоб зігрітися взимку? Ніжність крем-суру доповнюється тонким ароматом грибів. Страва, яка езперечно стане прикрасою Вашого столу.
![Грибний крем-суп ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/1164c191-00bf-42d3-92f2-a5f985271333/jsind9/std/400x0/29b40583-mushroom_cream-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Інгредієнти
- Миті та нарізані гриби 250 г
- Вершкове масло або маргарин 30 г
- Цибуля 1 маленька
- Борошно 1 ½ столові ложки
- Молоко 250 мл
- Окріп з-під овочів 500 г
- Сіль та перець щіпка
Кроки
1. Розтопити масло протягом 1-2 хвилин за потужності 350 Вт.
2. Додайте гриби та цибулю, а потім готуйте 8-10 хвилин а потужності 750 Вт; помішуйте час від часу. Додайте борошно і перемішайте.
3. Поступово додйате окріп, продовжуючи перемішувати.
4. Помістіть тв мікрохвильову піч та готуйте за потужності 750 Вт протягом 6-7 хвилин. Потім додайте молоко і перемішйате. Готуйте за потужності 750 Вт 3-4 хвилини. Добре перемішайте. Додайте сіль та перець або соєвий соус на смак і подайте.
5. Для додаткового особливого смаку: Гарнір з нарізаною свіжою петрушкою.