Класика індонезійської кухні в середземноморському стилі, ідеально підходить для моменту щирого та теплого спілкування

Інгредієнти
- Органічна куряча грудка 400 г
- Мигдальне борошно 100 г
- Арахісове масло 2 столові ложки
- Соєвий соус 2 столові ложки
- Шалот 2
- Лайм 1
- Морська сіль щіпка
- Бамбукові шпажки 8
- Соняшникова олія 4 столові ложки

Кроки
1.
Курку наріжте довгими тонкими шматочками
2.
Нанизайте курячі смужки на палички
3.
У миску насипте мигдальне борошно
1.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step1]()

2.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step2]()

3.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step3]()

4.
Додайте арахісове масло і соєвий соус
5.
Дрібно наріжте шалот і додайте його в суміш
6.
Додайте на шпажки мигдально-арахісовий крем
4.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step4]()

5.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step5]()

6.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step6]()

7.
Розкладіть шампури на спеціальну тарілку Crisp Fry у мікрохвильовій печі
8.
Вставте пластину в порожнину
9.
Встановіть функцію Crisp Fry, введіть вагу та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
7.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step7]()

8.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step8]()

9.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step9]()

10.
Тим часом збийте сік лайма з олією та сіллю
11.
Після готовності вийміть шампури
12.
Подавайте, посипавши морською сіллю та лаймовим соусом
10.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step10]()

11.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step11]()

12.
![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step12]()
