Класика індонезійської кухні в середземноморському стилі, ідеально підходить для моменту щирого та теплого спілкування
Інгредієнти
- Органічна куряча грудка 400 г
- Мигдальне борошно 100 г
- Арахісове масло 2 столові ложки
- Соєвий соус 2 столові ложки
- Шалот 2
- Лайм 1
- Морська сіль щіпка
- Бамбукові шпажки 8
- Соняшникова олія 4 столові ложки
Кроки
1. Курку наріжте довгими тонкими шматочками
2. Нанизайте курячі смужки на палички
3. У миску насипте мигдальне борошно
1.
2.
3.
4. Додайте арахісове масло і соєвий соус
5. Дрібно наріжте шалот і додайте його в суміш
6. Додайте на шпажки мигдально-арахісовий крем
4.
5.
6.
7. Розкладіть шампури на спеціальну тарілку Crisp Fry у мікрохвильовій печі
8. Вставте пластину в порожнину
9. Встановіть функцію Crisp Fry, введіть вагу та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
7.
8.
9.
10. Тим часом збийте сік лайма з олією та сіллю
11. Після готовності вийміть шампури
12. Подавайте, посипавши морською сіллю та лаймовим соусом
10.
11.
12.