Яблучний пиріг - це класичний десерт, який поєднує в собі солодкість яблук та хрустке тістечко. Ідеально підходить для завершення смачної вечері або обіду, у якості закуски або для святкування будь-якої події. Яблучний пиріг завжди є солодкою гарантією вашого успіху.
![Яблучний пиріг ingredients](https://whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/image/whirlpool/ec82b89e-622d-4b30-804f-fdfd36b36fdf/jsind9/std/400x0/106a0351-apple_pie-ingredients.jpg?format=auto&quality=85)
Інгредієнти
- Борошно 200 г
- Цукор 100 г
- Яйце 1 ціле
- Розупушувач/сода ½ пакетика
- Масло 60 г
- Сіль щіпка
- Молоко Бризка
- Яблука 3
Кроки
1. Обережно насипте борошно на робочу поверхню і додайте яйце, вершкове масло, цукор, розпушувач я та дрібку солі, потім змішайте їх разом, додайте трохи молока. Продовжуйте змішувати до отримання тіста однорідної консистенції.
2. Очистіть яблука і наріжте їх тонкими скибочками.
3. Змастіть тарілку crisp® та посипте сухарями. Помістіть тісто на тарілку crisp® і додайте яблука, починаючи з країв і рухаючись у напрямку до центру. Посипте цукром і готуйте протягом 9-10 хвилин, використовуючи функцію crisp®.