Штрудель - типовий десерт i від Трентіно-Альто-Адідже, хоча рецепт походить з Туреччини.
Інгредієнти
- Листкове тісто (заморожене) 250 г
- Яблука 300 г
- Кишмиш 50 г
- Цукати апельсину 1
- Мармелад 50 г
Кроки
1. Після розморожування листкового тіста, закрутіть його конусом, щоб створити прямокутник (30x25 см).
2. Замочіть кишмиш у теплій воді, потім очистіть і наріжте яблука.
3. Покладіть яблука в центрі тістечка по всій довжині. Дістаньте та висушіть кишмиш, рівномірно розподіляючи його поміж яблуками, потім додайте апельсинові родзинки і мармелад.
4. Складіть тістечко навпід та зіщіпніть кінчики, щоб закріпити інгредієнти.
5. Перекладіть штрудель на змащену тарілку crisp ® та додайте трішки молока зверху. Готуйте за допомогою crisp® протягом 10-12 хвилин.